BOLD (Balkanski omladinski Lideri)
je mreža mladih liderki/lidera širom Srbije (uzrasta od 18-35) koji imaju ideje za budućnost i žele da doprinesu svojoj zajednici.  BOLD liderke/lideri sprovode projekte u svojim zajednicama i pružaju podršku jedni drugima u postizanju zajedničkih ciljeva.

Ambasada SAD u Srbiji podržava BOLD liderke/lidere nudeći im programe radionica i obuke u Srbiji, programe akademskih i profesionalnih razmena u SAD, i male grant fondove za projekte koji će ostvariti pozitivan i održiv uticaj na njihove zajednice.

Teme BOLD programa

Građansko angažovanje

Ekonomski razvoj

Ciljevi BOLD programa

Liderstvo
Osnaživanje mladih u Srbiji da bi postali ekonomske/i i liderke/lideri civilnog društva koji međusobno sarađuju da bi se izborili sa najvažnijim izazovima.

Povezivanje
Stvaranje mreže mladih ljudi koji sebe vide kao novu generaciju srpskih i globalnih liderki/lidera, koji se upoznaju sa aktivnostima ostalih članica/članova, razmenjuju ideje, sarađuju na projektima, i rade na stvaranju budućnosti kakvu žele.

Regionalna saradnja u okviru BOLD-a
Povezivanje mladih liderki/lidera iz susednih zemalja kroz slične liderske mreže kako bi zajednički pokrenuli čitav region napred.

Pridruži se BOLD-u

Pridruži se BOLD-u još danas kako bi se povezala/povezao sa drugim
mladim liderkama/liderima koji žele da ostave svoj trag.