БОЛД радионице окупљају младе лидерке/лидере  широм Балкана на 7-10 дана како би сарађивали на идејама за пројекте који би унапредили њихове заједнице и поспешили економски развој. Чланице /чланови БОЛД-а који буду учествовали у радионицама стећи ће практична искуства у лидерству од стручњака из области грађанског ангажовања и предузетништва. У оквиру БОЛД радионица, имаћете и јединствену прилику да размењујете искуства са учесницама/учесницима из Босне и Херцеговине и Црне Горе, и градите мрежу будућих лидера региона.

Icon

Младе/и лидерке/лидери са читавог Балкана

Icon

7-10 дана

Icon

Стручне/и менторке/ментори

Конкурс је затворен

БОЛД Summer Hub

Млади су (ЗА) решење

Европски покрет у Србији, уз подршку Амбасаде САД у Београду, организује седмодневни програм едукације младих за грађански активизам БОЛД Суммер Хуб – “Млади су (ЗА) решење” од 15. до 21. јула 2024. године.

Програм нуди интерактивна предавања, радионице, практичан самостални рад и рад у групама, питч идеја и давање повратних информација, као и дружење, повезивање и размену идеја међу младима и професионалним тренерима и експертима.

Програм је намењен младима из Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије који имају идеју како да допринесу решавању неког од проблема у својој локалној заједници. Идеје у вези са темама људских права, запошљавања и радничких права, заштите животне средине, циркуларне економије, социјалног предузетништва, образовања, медија и др. које ће уз подршку експерата развити у предлоге пројеката спремне за наредну фазу – заговарања за финансијску подршку.

Група од 40 младих људи ће стећи знање о развоју пројектних идеја, писању пројектних предлога, најважнијим сегментима реализације пројекта, буџетирању, развоју и пласирању кампања, али и о ЕУ вредностима и праксама и примерима активизма у различитим областима друштвеног деловања.

брошура

ПРИЈАВЕ СУ ОТВОРЕНЕ ДО ПЕТКА 31. МАЈА ДО 15.00 ЧАСОВА.

Конкурс је затворен

БОЛД радионица о

Предузетништву

Семе промена (SEEDs of Change) је осмодневна радионица коју ће водити Southeast Europe Entrepreneurship & Development (SEED) како би вам пружили искуствену обуку и приступ водећим едукаторима и бизнис стручњацима да би створили основу за даљи развој ваших предузетничких напора. SEEDs of Change подржава развој бизнис идеја и друштвено освешћених подухвата који стреме стварању регионалног утицаја и могућности за прекограничну сарадњу.

Ко може да се пријави за ову радионицу:

  • Младе/и чланице/чланови БОЛД-а из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине узраста од 18-28 година
  • Особе са сталним боравком у једној од ове три државе

Детаљи програма:

  • Датуми програма: 18 – 25. фебруар 2024.
  • Рок за пријављивање: до петка, 26. јануар, 2024. године

За више информација и како би се пријавила/пријавио за овај програм кликните овде и посети интернет страницу SEED Entrepreneurship.

брошура

Конкурс је затворен

БОЛД радионица

Грађанско ангажовање

Европски покрет у Србији је седмодневна радионица коју ће водити Европски покрет у Србији како би вам пружили искусну обуку и приступ водећим едукаторима и стручњацима да створите основу за даљи развој вашег грађанског активизма. Европски покрет у Србији подржава развој грађанског активизма и друштвено освешћених подухвата који стреме стварању регионалног утицаја и могућности за прекограничну сарадњу.

Ко може да се пријави за ову радионицу:

  • Младе/и чланице/чланови БОЛД-а из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине узраста од 18-28 година
  • Особе са сталним боравком у једној од ове три државе

Детаљи програма:

  • Датуми програма: 11 – 17. март 2024.
  • Рок за пријављивање: петак, 09.02. 2024. Године
  •  

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ ДОСТУПАН ЈЕ ОВДЕ.   ПРИЈАВЕ СУ ОТВОРЕНЕ ДО ПЕТКА 9. ФЕБРУАРА ДО 15.00Х

брошура

Придружи се БОЛД-у

Придружи се БОЛД-у још данас како би се повезала/повезао са другим младим
лидеркама/лидерима који желе да оставе свој траг.