БОЛД Конкурс за мале грантове је сада затворен.

Искористите прилику да направите пројекат којим ћете подстаћи грађанско ангажовање или развити економију у својој средини. Размислите који је то проблем коме желите да посветите пажњу, на који начин предлажете да га решите и колико вам је времена и средстава потребно за то. Потом пратите смернице које смо навели у пријавном формулару, направите структуру буџета и предајте пријаву пре истека рока. Амбасада Сједињених Америчких Држава додељује бесповратна средства у распону од 5.000 до 15.000 долара малим или великим идејама које ће довести до најефектнијих и најреалистичнијих побољшања у вашој средини.

Партнер БОЛД програма је организација „ASK“, која ће дистрибуирати средства победницима који су попунили пријаву према нашим смерницама. И зато их пажљиво прочитајте! Упутство јесте дугачко, али треба да вам помогне да напишете сјајан пројектни предлог. А ми ћемо одабрати најбоље идеје. Потом ће ментор радити са добитницима гранта како би додатно побољшали пројектни план и обезбедили му што веће шансе за успех.

Konkurs za БОЛД грант биће отворен од 16. јуна до 10. јула у поноћ.

Како предати предлог:

  1. Преузмите конкурсни формулар заједно са табелом за приказ буџета.
  2. ПАЖЉИВО прочитајте смернице на крају конкурсног формулара. Смернице треба да вам помогну да логично размислите о врсти промене коју желите да извршите и да вам олакшају писање предлога у коме ћете објаснити у чему се огледа значај вашег пројекта.
  3. Полако попуните формулар и постарајте се да будете разумљиви конкурсној комисији.
  4. Предајте попуњен формулар са буџетском табелом на bold@afirmacijakulture.org до 10. јула у поноћ.

Правила:

  • Да бисте могли да учествујете на Конкурсу за мале БОЛД грантове морате бити члан БОЛД-а. Лако је! Само треба да се учланите у БОЛД на boldserbia.rs
  • Буџет пројекта мора се кретати у распону од 5.000 до 15.000 долара. Предлажемо вам да додатна средстава за ваш пројекат потражите од других донатора. Ако постоје средства из других извора молимо вас да нам то наведете у документу о буџету.
  • Пријаву могу да предају организације, појединци и неформалне групе (које нису регистроване као организације).
  • Бесповратна средства која на конкурсу освоје појединац или неформална група (која није регистрована као организација), администрираће се преко локалне партнерске организације (која је регистрована као организација).
  • Крајњи рок за предају попуњене пријаве са буџетском табелом је 10. јул у поноћ. Непотпуне пријаве ће се сматрати технички неисправним и неће бити узете у разматрање.
 

СРЕЋНО!!!

Једва чекамо да видимо ваше предлоге!

Узраст од 18-35 година

Износ до 15.000 америчких долара

Менторство и управљањем пројектом

Придружи се БОЛД-у

Придружи се БОЛД-у још данас како би се повезала/повезао са другим младим
лидеркама/лидерима који желе да оставе свој траг.