БОЛД (Балкански омладински лидери)

је мрежа младих лидерки/лидера широм Србије (узраста од 18-35) који имају идеје за будућност и желе да допринесу својој заједници.  БОЛД лидерке/лидери спроводе пројекте у својим заједницама и пружају подршку једни другима у постизању заједничких циљева.

Амбасада САД у Србији подржава БОЛД лидерке/лидере  нудећи им програме радионица и обуке у Србији,  програме академских и професионалних размена у САД, и мале грант фондове за пројекте који ће остварити позитиван и одржив утицај на њихове заједнице.

Теме БОЛД програма

Грађанско ангажовање

Економски развој

Циљеви БОЛД програма

Лидерство

Оснаживање младих у Србији како би постали економске/и и лидерке/лидери цивилног друштва који међусобно сарађују да би се изборили са најважнијим изазовима.

Повезивање

Стварање мреже младих људи који себе виде као нову генерацију српских и глобалних лидерки/лидера, који се упознају са активностима осталих  чланица/чланова, размењују идеје, сарађују на пројектима, и раде на стварању будућности какву желе.

Регионална сарадња у оквиру БОЛД-а

Повезивање младих лидерки/лидера из суседних земаља кроз сличне лидерске мреже како би заједнички покренули читав регион напред.

Придружи се БОЛД-у

Придружи се БОЛД-у још данас како би се повезала/повезао са другим младим
лидеркама/лидерима који желе да оставе свој траг.